Apie mus

„Sūrio džiazas“ - Jurbarko krašte įsikūrusi šeimos sūrinė, kurioje iš šviežio ir natūralaus ūkyje gaunamo karvių pieno, gaminamas ir brandinamas fermentinis sūris ir kiti pieno produktai.

„Sūrio džiazo“ sūriai ir pieno produktai yra aukščiausios kokybės, be sintetinių priedų ir kitų nenatūralių stabilizatorių. Rankų darbo sūrio gamybai naudojamas pienas, fermentai ir natūralūs prieskoniai: druska, cukrus, pipirai, žolelės ir kt.

Karvės pieno ūkyje pievoje ganosi laisvai, jos ėda žolę ir šieną. Kokybiškas pienas užtikrina, kad fermentinis sūris, pieno produktai būtų sveiki ir visiškai natūralūs.

Sūrinės pavadinimas atspindi jos kasdienybę. Netikėti pagardų deriniai ir improvizacijos polėkis paverčia kiekvieną gaminį unikaliu. Išskirtinis brandintų fermentinių sūrių receptas yra įkvėptas Italijos, Prancūzijos ir Lietuvos sūrių gamybos tradicijų, o taip pat „Sūrio Džiazo“ įkūrėjos, sūrininkės Svajonės atsidavimo ieškant tobulo ir išskirtinio skonio.

Puoselėjame lėto maisto judėjimą, kuriame pačios svarbiausios vertybės yra kokybė ir skonis.

Naujienos

2022.10.09

Oranžinis, geltonas, juodas ar net mėlynas: netekusi mokytojos darbo jurbarkiškė ėmėsi gaminti sūrius, kokių kitur sunku rasti

2022.05.09

Chemijos mokytojos Vaicekauskienės metamorfozė – atidarė sūrinę, kurioje gimsta Jurbarko regioną garsinantys stebuklai

2022.04.03

Laidoje „La Maistas“ su Gian Luca Demarco

2019.07.22

Laidoje „Maisto kelias“

Iš arčiau