Pieno produktai

Švieži, natūralūs, be sintetinių priedų ir nenatūralių stabilizatorių pieno produktai gaminami iš „Sūrio džiazo“ ūkyje gaunamo karvių pieno.

Asortimentas

Gėrimai
PIENAS, kefyras, pasukos, išrūgos. Gėrimai pilstomi po 1l

Jogurtas
Natūralus naminis jogurtas, graikiškas jogurtas. Nuo 400 ml iki 1l.

Grietinė ir grietinėlė
Pasterizuoto PIENO grietinė 35% rieb. 360 ml ir 500 ml.
Pasterizuoto PIENO grietinėlė 35% rieb. 250 ml.

Sviestas
Kaimiškas sviestas pakuojamas po 200 g, 250 g, 500 g.
Lydytas sviestas (ghi sviestas) 250 ml ir 500 ml.

Varškė
Saldaus PIENO varškė, rauginto PIENO varškė po 500 g, riebi kreminė varškė 300 g.
Rikota (sveriama).

Varškės sūriai ir saldaus pieno sūriai
Saldaus PIENO sūriai su spanguolėmis, kakava ir džiovintomis slyvomis, aguonomis ir vanile, kmynais.
Panyras – riebus saldaus pieno sūris.
Varškės sūriai su kmynais, česnakais, įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis.
„Senoviškas“, „Senelio“ sūriai.
Kepti ir rūkyti sūriai.

Švieži fermentiniai sūreliai

„Elegija“ – minkštas fermentinis sūrelis pagal itališką receptą.
„Solo“, „Duetas“, „Trio“ – švieži, minkšti sūreliai su grybais, džiovintais pomidorais, pelenais, ciberžole. Pakuojami po vieną, du arba tris. 
Švieži fermentiniai sūrio rutuliukai aliejuje stiklainėliuose.
„Fuga“ – fetos tipo šviežias sūris, dažniausiai naudojamas salotoms gardinti.

„Mėnesienos sonata“ – halumi tipo sūris skirtas kepimui griliuje ar keptuvėje, valgomas tik šiltas.

Užtepėlės
Fermentinės varškės užtepėlės su česnaku, džiovintais pomidorais, žolelėmis.

Desertai
Desertiniai sūreliai su obuoliais ir cinamonu, kokoso drožlėmis, abrikosais, liofilizuotomis citrinomis, razinomis, aguonomis ir šokoladu.
Saldi ir sūri karamelė, panakota po 120 ml ir 200 ml.

Sūrių asortimentas

Brandintas fermentinis sūris su ožragėmis „Polonezas“
Brandintas fermentinis sūris su klevo medžio pelenais „Nakties simfonija“
Brandintas fermentinis sūris su čederiu ir klevo medžio pelenais „Rapsodija“