Sūrių degustacija
Kviečiame 10 – 45 asmenų grupes atvykti į „Sūrio džiazo“ kavinę degustacinei–edukacinei programai!
Renginiai
Aprašymas
- 1,5–2 val.
- 10–45 asm.
- 20 Eur asmeniui
- Mituvos g. 28, Girdžių k., Jurbarko raj.
Degustacijos metu ne tik skanausite „Sūrio džiazo“ įvairaus brandinimo laikotarpio fermentinių sūrių su priedais, be priedų, šviežių fermentinių sūrelių bei lietuvių tradicinės gamybos sūrių asorti, bet ir susipažinsite su „Sūrio džiazo“ atsiradimo istorija.
Degustacijoje keliausite sūrių istorijos vingiais, susipažinsite su sūrių rūšimis, skirtingų sūrių gamybos technologijos niuansais bei pieno ir iš jo gaunamų produktų maistine verte.
Degustacinį rinkinį sudaro:
Sūriai be priedų – „Klasika“, „Simfonija“, „Suktinis“.
Sūriai su priedais – „Polonezas“ su ožragės sėklomis, „Pipirinis tango“ su rausvaisiais pipirais, „Salsa“ su žaliaisiais pipirais, „Siuita“ su juodgrūdės sėklomis, „Klumpakojis“ su kmynais, „Etiudas“ su viduržemio jūros žolelėmis, „Serenada“ su provanso žolelėmis, „Bolero“ su ožrage, kalendra ir pelenais, „Rapsodija“ dviejų spalvų ir dviejų sluoksnių sūris, „Nakties simfonija“ juodas sūris.
Šviežūs sūriai – „Solo“ šviežias fermentinis sūrelis, „Fuga“ šviežias fermentinis sūris ir rikota.
Tradicinės gamybos sūriai – saldaus pieno sūris, „Senoviškas“, „Senelio“ ir kt.
Desertai – karamelė, panakota arba ledai.
Gėrimai – stalo vanduo, pieno šampanas.
Būtina išankstinė degustacijos rezervacija telefonu: +370 605 76995, +370 614 97779.
Degustacijos vyksta II-VII (pirmadieniais nedirbame). Esant poreikiui konkrečiai dienai, rekomenduojame rezervuoti degustaciją bent prieš 2 savaites.
Mažos grupės ar pavieniai asmenys gali apsilankyti „Sūrio džiazo“ kavinėje savarankiškai ir įsigyti degastacinių sūrio rinkinių iš meniu.