Apie mus
„Sūrio džiazo“ sūriai ir pieno produktai yra aukščiausios kokybės, be sintetinių priedų ir kitų nenatūralių stabilizatorių. Rankų darbo sūrio gamybai naudojamas pienas, fermentai ir natūralūs prieskoniai: druska, cukrus, pipirai, žolelės ir kt.
Karvės pieno ūkyje pievoje ganosi laisvai, jos ėda žolę ir šieną. Kokybiškas pienas užtikrina, kad fermentinis sūris, pieno produktai būtų sveiki ir visiškai natūralūs.
Sūrinės pavadinimas atspindi jos kasdienybę. Netikėti pagardų deriniai ir improvizacijos polėkis paverčia kiekvieną gaminį unikaliu. Išskirtinis brandintų fermentinių sūrių receptas yra įkvėptas Italijos, Prancūzijos ir Lietuvos sūrių gamybos tradicijų, o taip pat „Sūrio Džiazo“ įkūrėjos, sūrininkės Svajonės atsidavimo ieškant tobulo ir išskirtinio skonio.
Puoselėjame lėto maisto judėjimą, kuriame pačios svarbiausios vertybės yra kokybė ir skonis.
Naujienos
2022.10.09
2022.05.09